Cabin in the Woods trailer en poster

“Five friends go to a remote cabin in the woods. Bad things happen.”

The Cabin in the Woods suggereert heel wat anders dan je waarschijnlijk verwacht. Dus geen Book of the Dead, geen virus in het drinkwater, geen ‘highschool teens’ en Hillbillies en geen nazi-zombies! De tagline is niet voor niks:

“If you think you know this story, think again”

The Cabin in the Woods is het regiedebuut van Drew Goddard (Lost, Alias, Cloverfield). Samen met Joss Whedon (The Avengers, Buffy the Vampire Slayer) is hij ook verantwoordelijk voor het verhaal.

Bij het zien van de trailer had ik het idee dat ik naar een demonische aflevering van Lost zat te kijken. Bizar, freaky en totaal wat je er niet van verwacht. De hoofdrol wordt vertolk door Chris Hemsworth (Thor). Buiten de freaky poster en bizarre trailer weten we eigenlijk heel weinig over het verhaal en de film.

Op 3 mei 2012 draait hij in de Nederlandse bioscopen. We zullen dus helaas nog even geduld moeten hebben tot dat we weten wat er werkelijk staat te gebeuren daar, in The Cabin in the Woods….

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OJUIgf7lsCY?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Cabin in the Woods trailer en poster”

  1. Ben zeer benieuwd naar deze film, vooral ook omdat de poster me erg intrigeerd! Nou ben ik sowieso wel voor demonische afleveringen van Lost…..De namen die verantwoordelijk zijn voor deze film beloven wel veel goeds. Ik vond Cloverfield ook wel een erg interessante film….

    Beantwoorden
  2. Die poster is inderdaad vet! De trailer is ook best aantrekkelijk. Al weet ik dat trailers soms een heel verkeerd (positief en negatief) beeld kunnen geven van de film zelf. Ben benieuwd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie