Calling – horror op de Wii

Calling - Wii gameBij de Wii moet ik toch altijd aan kleine kinderen denken, toch belooft de trailer van Calling werkelijk horror op deze gameconsole.

In Calling draait het verhaal de ‘Black Page’ website. Het gerucht gaat namelijk dat iedereen die de site bezoekt op onverklaarbare wijze in een coma belandt. Niet iedereen kan in de chatroom van de website komen, degenen waarbij het wel lukt zullen gebeld worden door de Abyss.

Calling draait rond deze personages en hun strijd om te overleven.
 Het geheel loopt zich af in de herinneringen van de doden, de hoofdpersonages zullen de waarheid achter deze herinneren moeten zien te vinden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OuzOslA1GfQ&hl=en_GB&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Calling is een horrorspel zonder gelul, zonder kettingzagen, zonder raketwerpers en zonder kogelvrijevesten. Het spel richt zich op de spanning in donkere ruimtes en schrikmomenten. De Wii-mote dient in sommige gevallen al ’telefoon’.Calling verschijnt 18 maart op de Wii.
Calling - Wii

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Wij hebben ook een Wii thuis (-;
Klinkt leuk. Er zijn wel meer ‘horror’ titels verkrijgbaar trouwens, je hebt de House of the Dead serie, Resident Evil, maar ook bijvoorbeeld MadWorld is een erg leuk niet-voor-kiddies spel!

Erik
Erik
13 jaren geleden

“Bij de Wii moet ik toch altijd aan kleine kinderen denken, toch belooft de trailer van Calling werkelijk horror op deze gameconsole.”

Bij kleine kinderen moet ik ook altijd aan horror denken.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x