Capcom organiseert Resident Evil 8 showcase en closed beta

resident evil 8

Uitgever Capcom is druk bezig met hun aankomende Triple A game Resident Evil 8 en volgende week 21 januari om 23:00 lichten ze weer een digitaal tipje van de sluier middels een showcase. In deze presentatie, die gehost word door Brittney Brombacher (medeoprichter van Whats Good Games podcast), krijgen we een virtuele tour door het dorp, zien we een gloednieuwe trailer en flink wat gameplay beelden. Verplichte kost dus voor diegene die hier reikhalzend naar uitkijken.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Los van al dit nieuws over de laatste Resident Evil-game, zal er ook nieuws naar buiten komen over de serie in het algemeen. Misschien wel nieuws over de remake van Resident Evil 4? Er was ook een aankondiging over een gesloten beta waar je nu voor kan aanmelden. Over de beta, ter ere van 25 jaar Resident Evil, is weinig bekend en het gaat aan en uit tussen 28 en 31 januari. Zie de link voor meer info over de tijden. De beta is speelbaar op PS4 en Xbox One.

Resident Evil 8 speelt zich af in een verlaten dorpje en zal de speler de paden laten kruisen met weerwolven. De game is nog in ontwikkeling en heeft nog geen officiële releasedatum, maar men fluistert ergens in april van dit jaar. Het verschijnt op PS5, Xbox series X/S en de PC.

Resident Evil Showcase - January 2021 | Teaser
Resident Evil Village - Announcement Trailer | PS5

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie