Cast True Blood wordt versterkt voor seizoen 6

Deze maand zijn de opnames gestart van het zesde seizoen van True Blood, dat deze zomer op het scherm zal komen. Door de zwangerschap van Anna Paquin en omwille van budgettaire redenen wordt het aantal afleveringen beperkt tot 10. Eerder raakte al bekend dat de Nederlandse acteur Rutger Hauer een rol zal krijgen in het zesde seizoen. Nu worden ook actrices Jurnee Smollett en Amelia Rose Blaire toegevoegd aan de cast voor het zesde seizoen.

Amelia Rose Blaire, doorgebroken via de tienerreeks 9O21O, speelt dan weer de rol van Willa, de dochter van Louisiana’s gouverneur Truman Burrell. Toch heeft ze een woelige relatie met haar vader waarbij de vampierenrechten een groot discussiepunt vormen. Haar vader haat en vreest vampieren namelijk nadat zijn vrouw hem liet staan voor een vampier.

Jurnee Smollett, die seriefans vooral zullen kennen van Friday Night Lights, krijgt een vaste rol in het zesde seizoen als Nicole. Zij is iemand die voor iedereen goed wil doen en op het eerste zicht de toekomst rooskleurig tegemoet gaat. Ze heeft namelijk nog geen grote tegenslagen gehad in het leven, geeft niets om geld, maar wel dat ze hetgene doet wat juist is.

Samen met dit nieuws raakte ook bekend dat Robert Patrick in het zesde seizoen terug zal keren als Alcide’s vader en dat we ook kennis zullen maken met vampier Warlow, die een contractuele claim heeft op Sookie’s leven. Sookie raakt dan weer verliefd op de charismatische fee Ben (rol voor Rob Kazinsky) die haar en Jason helpt bij het onderzoek van de mysterieuze moord op hun ouders.

Voor het overige zijn er nog maar weinig details bekend over het zesde seizoen en wordt het wachten tot de zomer om het zesde seizoen te ontdekken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie