Teaser ‘Castle Rock’: een tv-serie van Stephen King & J.J. Abrams

“JJAbrams and I want to invite you to take a trip to Castle Rock. Soon. Be afraid.” – Stephen King
“What is the hoax in the forest?” – Bad Robot (J.J. Abrams)

Castle Rock is een fictief plaatsje in de Amerikaanse staat Maine, bedacht door Stephen King. Hier spelen onder andere de boeken ‘It’, ‘The Stand’, ‘The Dead Zone’, ‘Cujo’, ‘Doctor Sleep’, ‘Bag of Bones’ en de tv-serie ‘Kingdom Hospital’ zich af.

CASTLE ROCK - Teaser

Deze teaser van Castle Rock blijkt een anthologie tv-serie voor Hulu te worden, waarin ieder seizoen volgens The Hollywood Reporter een andere groep mensen volgt. Toch is iedereen en alles met elkaar verbonden, de inspiratie komt natuurlijk uit de verhalen van Stephen King.
CASTLE ROCK - Teaser BAD ROBOT PRODUCTIONS
Eerder zond Hulu al de tv-serie 11/22/63 uit, deze was in Nederland via Fox te zien. Wat vinden jullie van deze aankondiging?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Teaser ‘Castle Rock’: een tv-serie van Stephen King & J.J. Abrams”

  1. Ik weet niet wat “Hulu” is. Soort Netflix zeker? Ik doe niet aan video on demand, dus helaas zal dit aan mij voorbij gaan. Maar ik heb de laatste jaren te veel ongelofelijke sh*t gezien die is gemaakt op basis van boeken en verhalen van King om dat heel jammer te vinden. Zeker dingen waar hij zelf bij betrokken was (bv Under the Dome).
    Het feit dat hij de meest briljante verfilming van zijn werk, The Shining van Stanley Kubrick, niet geslaagd vond geeft wel aan dat hij het beter bij schrijven kan houden en zich niet met het bewegende medium moet bemoeien. Kennen we “Maximum Overdrive” nog? I rest my case 🙂

    Beantwoorden
  2. tuurlijk benieuwd hier, en tuurlijk ook ‘on demand’ voor eigen gebruik ‘only’ via web geript.. o ja tuurlijk nooit zo goed als NF’s Stranger Things maar wellicht ’n goeie 2e. Ook kanjers maken missers, het zei King vergeven, naast zoveel eigenzinnige juweeltjes -;)

    Beantwoorden

Plaats een reactie