Stephen King-serie ‘Castle Rock’ vanaf 12 juni beschikbaar op DVD

Helaas werd de Stephen King-serie Castle Rock niet in Nederland uitgezonden, maar gelukkig verschijnt hij wel op DVD en wel op 12 juni.

Het plaatsje Castle Rock is de thuisbasis van veel van de personages uit de verhalen van schrijver Stephen King. In deze reeks maken we kennis met Henry Deaver, wiens verhaal doorheen het rijke Stephen King-universum we tien afleveringen lang volgen.

CASTLE ROCK Official Trailer (2018) J.J. Abrams, Stephen King TV Show HD

Onder andere Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Tim Robbins, Lizzy Caplan en tal van andere Hollywoodsterren maken hun opwachting in het eerste seizoen van Castle Rock. J.J. Abrams en de bekroonde auteur zelf treden bovendien op als executive producers en een tweede seizoen is reeds in de maak. In deze psychologische horrorserie brengen J.J. Abrams en Stephen King de mythologische schaal en intieme vertelstijl uit Kings populairste werken samen, tot een episch geheel dat zich afspeelt in het fictieve stadje Castle Rock. Laat je op een compleet nieuwe manier meevoeren door de thema’s en werelden uit Kings bekendste en meest angstaanjagende verhalen.

Op de DVD staan naast de 10 afleveringen van het eerste seizoen Castle Rock ook de volgende extra’s:
– Inside the Episode
– Castle Rock: Blood on the Page
– Clockwork of Horro
Reserveer de DVD bij Bol.com.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie