Catherine of Katherine, welke gamecover kies jij?

Uitgever Deep Silver heeft aangekondigd dat de complete eerste editie van de actie-avontuur/puzzelgame Catherine een flip cover gaat krijgen. De hoofdrolspeler Vincent wordt in deze game namelijk heen en weer geslingerd tussen twee vrouwen en die vrouwen staan ieder afgebeeld op de hoes. Hierdoor kan de speler zelf kiezen welke vrouw hun voorkeur heeft: Vincent’s vriendin Katherine, die graag met hem wil trouwen, of de sexy Catherine, waar Vincent na een avondje drinken naast wakker wordt.

Vincent zal in de game moeten achterhalen wat er gebeurd is die nacht. Daarnaast komt hij ook voor de keuze te staan of hij het voorval aan Katherine moet vertellen of niet. Helaas voor hem komen zijn twijfels, angsten en schuldgevoel tot leven in zijn nachtmerries door middel van misvormde monsters die hem achterna zitten.
Jij, als speler, moet Vincent helpen met het maken van keuzes. Het zullen geen gemakkelijke keuzes zijn, want het is zelfs mogelijk dat iemand hierbij het leven laat…

De game wordt geproduceerd door Katsura Hashino, bekend van Persona 3 en 4. Hij krijgt hierbij hulp van character artist Shigenori Soejima en componist Shoji Meguro. Het spel zal ook multiplayermodi bevatten, in de vorm van co-op en versus, die worden gecombineerd met leaderboards.

Catherine komt in februari 2012 uit voor Europa op de Playstation 3 en de Xbox 360.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie