Chandler Riggs (Walking Dead) en Ian Ziering (Sharknado) naar Dutch Comic Con

Op 23 en 24 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de volgende wintereditie plaats van de Heroes Dutch Comic Con. Het lijstje van gasten (Marie Avgeropoulos uit The 100, Evanna Lynch uit Harry Potter, Jonny Cruz uit Overwatch, Colin O’Donoghue uit Once Upon a Time) is deze week aangevuld met Sharnado’s Ian Ziering en The Walking Dead’s Chandler Riggs.


De Amerikaanse Ian Ziering werd in de jaren negentig in één klap een internationale superster met zijn rol als Steve Sanders in populaire tiener-dramaserie Beverly Hills 90210 (1990 – 2000), waarin Ziering gedurende alle tien seizoenen te zien was. Ian en zijn collega’s van de originele cast schitteren momenteel in een reboot van de televisieserie, BH90210 (2019). De televisiespecial ging afgelopen zomer in première op FOX.
Tegenwoordig is Ziering vooral bekend als hoofdrolspeler Fin Shepard uit SyFy Channel’s televisiefilm Sharknado (2013). Tijdens de tv-première van de film werd er meer dan 5000 keer per minuut getweet. Sharknado (2013) werd daarmee een instant cult classic en resulteerde een bioscooprelease voor de film. Het daverende succes van Sharknado (2013) met Ian in de hoofdrol, leidde uiteindelijk tot vijf sequels welke allen met onverminderde enthousiasme van de fans werden ontvangen.


De Amerikaanse Chandler Riggs is bij het grote publiek vooral bekend als hoofdrolspeler Carl Grimes, zoon van Rick Grimes, in de zombie-hitserie The Walking Dead. Riggs was acht seizoenen te zien als Carl en groeide uit tot een echte publiekslieveling. Zijn onverwachte afscheid in het achtste seizoen veroorzaakte een storm aan teleurgestelde reacties op sociale media. Voor zijn uitstekende werk in de serie mocht Chandler een Saturn-award in ontvangst nemen in de jaren 2014, 2016 en 2018.
Naast de zombie-serie heeft Chandler ook veel ervaring opgedaan in andere televisieseries en films. Momenteel is hij te zien in ABC’s comedy/dramaserie A Million Little Things als Patrick ‘PJ’ Nelson. Op het grote scherm heeft Riggs twee hoofdrollen te pakken in misdaadfilm Inherit the Viper (2019) en in dramafilm Only (2019). Daarnaast vertolkte hij eerder rollen in horrorfilms Mercy (2014) en Keep Watching (2017).

Meer info over de Dutch Comic Con Winter Edition 2019 lees je op de website.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie