From Dusk Till Dawn: The Series toont karakters

DTD_GECKOS_FINAL_v004Op 11 maart gaat in de VS het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series van start op de nieuwe Latinozender El Rey. Voor de zender – waar ook regisseur Robert Rodriguez nauw bij betrokken is – wordt het de eerste eigen reeks en daarom krijgt de première in de VS ook een feestelijk tintje. De eerste aflevering wordt in negen grote bioscoopzalen van Alama Drafthouse Cinema uitgezonden, compleet met een eigen From Dusk Till Dawn-hamburger, en nadien is er een Q&A met bedenker Robert Rodriguez en de cast van de serie. Die Q&A zal trouwens ook live gestreamd worden via het YouTube-kanaal van de zender.

Gebaseerd op de gelijknamige film is From Dusk Till Dawn: The Series een bovennatuurlijke misdaadreeks van Robert Rodriguez, Carlos Coto en Diego Gutierrez die draait rond bankovervaller Seth Gecko en zijn gewelddadige en onvoorspelbare broer Richard “Richie” Gecko. Wanneer beide broers een gewelddadige bankoverval plegen waarbij verschillende mensen het leven laten worden ze achterna gezeten door de FBI en Texas Rangers Earl McGraw en Freddie Gonzalez. Op de vlucht naar Mexico gijzelen Seth en Richie voormalig priester Jacob Fuller en zijn gezin. De bende probeert de grens over te steken en belanden daarbij in een stripclub die bevolkt wordt door vampieren. Om het er levend vanaf te brengen moeten Seth, zijn broer en de gegijzelden tot zonsopgang vechten.

From Dusk Till Dawn: The Series probeert de verhaallijn van de film verder uit te diepen door nieuwe personages toe te voegen aan het verhaal en meer achtergrondverhalen te brengen. Daarbij spenderen de makers ook meer aandacht aan de Mesoamerikaanse mythologie achter de schepsels van de stripclub. Voor de hoofdrollen doen de makers beroep op een internationale cast. D.J. Cotrona (GI Joe: Retaliation) en Zane Holtz (The Perks of Being A Wallflower) spelen de gebroeders Gecko. Daarnaast zijn er ook rollen voor Jesse Garcia, Eiza Gonzalez, Wilmer Valderrama, Adrianne Palicki, Jake Busey, Don Johnson en Robert Patrick.

Zender El Rey heeft ter promotie ook nog enkele nieuwe character posters voor de reeks gemaakt.

DTD_CARLOS_FINAL_v001 DTD_FULLERS_FINAL_v001
DTD_RANGERS_FINAL_v004 DTD_SANTANICO_FINAL_v002

Wie de vorige keer de officiële trailer heeft gemist:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie