Krijgt heksenserie Charmed een reboot? En wat is ‘Dead Inside’?

Okay, het is zeker niet de bloederigste vorm van horror die we kennen. Toch kunnen we wel een klein beetje aandacht geven aan de heksenserie Charmed. De Amerikaanse TV-zender The CW heeft namelijk een nieuwe proefaflevering besteld om de serie nieuw leven in te blazen.

De reboot zal zich in de huidige tijd afspelen en gaat over drie zussen in een studentenstadje die er achterkomen dat ze heks zijn. Natuurlijk moeten er bovennatuurlijke demonen worden overwonnen, zijn er familieruzies en blijkt het leven van een heks nooit saai te zijn.

Ook heeft de tv-zender een proefaflevering besteld voor ‘Dead Inside’, een crime-horrorserie. Een middelmatige wijkagent overleeft een explosie waarbij haar succesvolle grote broer, tevens detective, omkomt. Ze begint de geest van haar broer te waarnemen, met wie zijn hulp haar leven opeens een erg positieve wending krijgt.

Beiden softhorror dus, toch leuk om in de gaten te houden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elwin
Elwin
5 jaren geleden

Nice! Ben benieuwd of zo een heksen serie voor mij nog interessant is… toen ik 6-12 was wel veel gekeken, naast Hercules, Xena en Buffy!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x