Child’s Play-serie Chucky binnenkort in Nederland te zien!

Heet van de pers! Chucky, de tv-serie van Child’s Play, is vanaf 11 november in Nederland te zien! Kijk hier de nieuwe beelden en teaser trailer!

In de nieuwe televisieserie Chucky wordt een klein Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude Chucky pop opduikt bij een lokale rommelmarkt. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt en neemt Chucky mee. Natuurlijk weten wij dat dit niet lang goed kan gaan en al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen keren vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.

UCP is de producer van dit alles en de serie is in handen van Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Mancini, die tevens bedenker is van Chucky, heeft deze televisiebewerking geschreven en de eerste aflevering geregisseerd. Ook is hij showrunner (auteur-producent).

Chucky is vanaf 11 november elke donderdag om 22.00 uur te zien op FOX. Met voorafgaand op 4 november om 22.00 uur de originele film Child’s Play. Ik zal jullie niet langer onthouden van dit moois, zie hier de trailer en eerste beelden:

FOXNL Chucky WANNA PLAY teaser 02 30s ONLINE 16x9

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
1 jaar geleden

Ik heb de eerste aflevering gezien.
Maar wordt Chucky nu een echte “Good Guy”? Het lijkt er op dat dit een eenvoudige wraak serie gaat worden. De potentiele slachtoffers worden in de eerste aflevering al netjes opgelijnd en zijn, uiteraard, allemaal mensen die erg gemeen zijn tegen de gender fluïde hoofdpersoon. Wat een drama allemaal, zeg.
In de films maakte het Chucky niet uit of iemand lief of gemeen was. Hij reeg iedereen graag aan zijn mes. Als er nu “politiek correct” gemoord gaat worden, dan is het wat mij betreft een mislukte serie.
Toch benieuwd naar de tweede aflevering en ik hoop dat ik het fout heb gezien.

Andre
Andre
1 jaar geleden

Ik vond het een hele spannend serie echt weer zo mooi als childsplay 1 2 3

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x