Het laatste nieuws over iconische killerpop serie Chucky!

Hi, I’m Chucky! Wanna play?” De iconische killerpop uit de langlopende Child’s Play filmreeks krijgt zijn eigen serie op SYFY deze herfst. Check het laatste nieuws inclusief een inmiddels offline gehaalde teaser hier!

Don Mancini is altijd het brein achter Child’s Play geweest, en ook de serie Chucky komt als vervolg daarop uit zijn koker. De laatste Child’s Play reboot uit 2019 zal geen rol spelen in het verhaal, aangezien Don Mancini hier niet aan gewerkt heeft. Waar Chucky dan wel over zal gaan?

Wanneer er een tweedehands Good Guy-pop opduikt bij een yard sale in een Amerikaanse buitenwijk, vindt er een golf van mysterieuze moorden plaats. Dit leidt ertoe dat de geheimen van het op het eerste gezicht zo idyllische stadje en zijn bewoners blootgelegd worden.
Zowel bondgenoten als aartsvijanden uit Chucky’s verleden dreigen de waarheid te onthullen achter de gruwelijke moorden. Zou het te maken kunnen hebben met Charles Lee Ray en het onschuldige jongetje dat hij eens was, voordat hij een maniakale moordenaar werd?
‘ Dat alles gaan we zien! De laatste teaser trailer is inmiddels offline gehaald, maar wij hebben de beelden van de animatronic Chucky nog gevonden:

CHUCKY TV SERIES "Chucky Rebuilt Teaser" (2021) Doll Horror

Inmiddels weten we dat Child’s Play veteranen Brad Dourif, Fiona Dourif en Jennifer Tilly van de partij zijn, naast Devon Sawa (Final Destination en Idle Hands).

Chucky zal deze herfst uitgezonden worden op SYFY. Wanneer wij de not-so-Good Guy in actie zullen zien in Nederland, is nog niet duidelijk.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie