Chucky vermaakt zich in het Witte Huis, trailer seizoen 3

The country is CHUCKED 🔪 Hoeveel mooier kunnen ze het brengen. Het derde seizoen van Chucky komt er aan in de eerste teasers en trailer wordt al snel duidelijk dat de moordende pop nu wel in heel machtige kringen is beland: De Amerikaanse president en zijn familie.

In Nederland zal Chucky seizoen 3 vanaf 11 december worden uitgezonden bij FOX TV, dat tegen die tijd STAR Channel heet, met elke maandag om 20u00 een dubbelaflevering.

Chucky Invades the Oval Office in Season 3 | Chucky TV Series Teaser Trailer | SYFY & USA Network
Chucky Season 3 Official Trailer | Chucky Official

In Chucky’s onverzadigbare dorst naar macht zien we in seizoen 3 hoe Chucky zich genesteld heeft bij de machtigste familie ter wereld – de familie van de President van Amerika, binnen de beruchte muren van het Witte Huis. Hoe is Chucky hier beland? Wat wil hij in ’s hemelsnaam? En hoe kunnen Jake, Devon en Lexy binnen komen bij de meest beveiligde woning ter wereld om Chucky te stoppen? Ondertussen staat Tiffany voor haar eigen dreigende crisis, want de politie zit haar op de hielen voor de moorddadige ravage van ‘Jennifer Tilly’ in het vorige seizoen.

De serie Chucky volgt op de 7 Child’s Play-films die tussen 1988 en 2017 uitkwam. De serie kun je prima kijken zonder de films gezien te hebben, maar wie heeft ze hier niet gezien? Don Mancini, bedenker van Child’s Play is ook de man achter de tv-serie Chucky.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

12 gedachten over “Chucky vermaakt zich in het Witte Huis, trailer seizoen 3”

 1. Is er een bron voor deze datum bevestiging? Aangezien ik nog niks kan vinden naast dit bericht, en natuurlijk een vermeend Chucky fan dus wil er niet per ongeluk te laat bij zijn.

  Beantwoorden
     • Het lijkt logisch dat ook seizoen 3 wordt uitgezonden op Star Channel, het nieuwe FOX.
      Maar helaas is hier echt helemaal niets over te vinden. 11 december is op een of andere manier niet doorgegaan. Maar waarom is onduidelijk. Ook daar kan ik geen info over vinden.

      Het seizoen wordt wel op streaming diensten getoond, maar ook dat niet in Nederland. Wel op Streamz in België trouwens en op Prime Video buiten Nederland. Misschien is dat met een VPN toch te kijken.

      Dus of je moet een alternatieve manier gebruiken om het te kijken, of je moet wat geduld hebben tot het misschien toch naar Nederland komt.

   • Ik heb net als Chiel zojuist het programma van Star Channel bekeken. Geen Chucky op 11 december. Balen! Ik had me er zo op verheugd. Is bij De Nachtvlinders wellicht bekend of het vervolg op een later moment door Star Channel wordt uitgezonden? Thnx.

    Beantwoorden
   • Ik heb net als Chiel zojuist het programma van Star Channel bekeken. Geen Chucky op 11 december. Balen! Ik had me er zo op verheugd. Is bij De Nachtvlinders wellicht bekend of het vervolg op een later moment door Star Channel wordt uitgezonden? Thnx.

    Beantwoorden
 2. gisteren de release van aflevering 5 in amerika, maar het probleem was dus de schrijvers staking dus persoonlijk denk ik nog een paar maanden voor hij in Nederland wordt uitgezonden, als ik meer weet zal ik hier wel ff terugkomen

  Beantwoorden

Plaats een reactie