Chucky vermaakt zich in het Witte Huis, trailer seizoen 3

The country is CHUCKED 🔪 Hoeveel mooier kunnen ze het brengen. Het derde seizoen van Chucky komt er aan in de eerste teasers en trailer wordt al snel duidelijk dat de moordende pop nu wel in heel machtige kringen is beland: De Amerikaanse president en zijn familie.

In Nederland zal Chucky seizoen 3 vanaf 11 december worden uitgezonden bij FOX TV, dat tegen die tijd STAR Channel heet, met elke maandag om 20u00 een dubbelaflevering.

Chucky Invades the Oval Office in Season 3 | Chucky TV Series Teaser Trailer | SYFY & USA Network
Chucky Season 3 Official Trailer | Chucky Official

In Chucky’s onverzadigbare dorst naar macht zien we in seizoen 3 hoe Chucky zich genesteld heeft bij de machtigste familie ter wereld – de familie van de President van Amerika, binnen de beruchte muren van het Witte Huis. Hoe is Chucky hier beland? Wat wil hij in ’s hemelsnaam? En hoe kunnen Jake, Devon en Lexy binnen komen bij de meest beveiligde woning ter wereld om Chucky te stoppen? Ondertussen staat Tiffany voor haar eigen dreigende crisis, want de politie zit haar op de hielen voor de moorddadige ravage van ‘Jennifer Tilly’ in het vorige seizoen.

De serie Chucky volgt op de 7 Child’s Play-films die tussen 1988 en 2017 uitkwam. De serie kun je prima kijken zonder de films gezien te hebben, maar wie heeft ze hier niet gezien? Don Mancini, bedenker van Child’s Play is ook de man achter de tv-serie Chucky.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander
2 maanden geleden

Haha, ik ben benieuwd wat ze er nu weer van maken.

Sjakka
Sjakka
1 maand geleden

Is er een bron voor deze datum bevestiging? Aangezien ik nog niks kan vinden naast dit bericht, en natuurlijk een vermeend Chucky fan dus wil er niet per ongeluk te laat bij zijn.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x