Bereid je voor op Cinema Curioso: De Extreme Editie

Twee uur lang genieten van de meest vreemde pareltjes danwel miskleunen uit de filmgeschiedenis, dat is Cinema Curioso. Samensteller Ronald Simons heeft voor de vijfde keer een bijzondere selecte aan filmscènes verzameld en toert daarmee vanaf 29 augustus door het land. En met het thema ‘De Extreme Editie‘ kan het publiek veel extreems verwachten.

Sting-of-DeathDit jaar kun je Kwallenman aangschouwen, het extreemst belachelijke filmmonster ooit opgevoerd. Maar ook is er de beangstigende Russian Terminator en zijn er extreem geestverruimende voorbeelden van onvervalste Turkse psychedelica (!) En voor wie dacht achterover te kunnen leunen in de ‘comfy chair’ van Cinema Curioso: extreme rip-offs van Alien, Chuck Norris als onverschrokken beschermheer van het bos en extreem hilarische scènes met zwaar besnorde een dikbuikige kungfuhelden zullen je hevig wakker schudden! Sharknado, Love Godesses of Blood Island en Mega Piranha. Om maar te zwijgen van curieuze pareltjes als Sharknado, Love Godesses of Blood Island en Mega Piranha.

Cinema Curioso: De Extreme Editie is niet alleen de extreemste editie, het is ook de laatste editie. Zet dus één van de volgende data in je agenda en koop je tickets:

29 augustus om 21:00 in EYE (Amsterdam)
6 september om 14.00 in denieuwebibliotheek (Almere)
16 oktober in Louis Hartlooper Complex (Utrecht)
25 oktober in Filmtheater de Fabriek (Zaandam)
3 november in Vera (Groningen)
14 november Razor Reel Festival (Brugge)
Datum nog niet bekend: Lumière (Maastricht)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Bereid je voor op Cinema Curioso: De Extreme Editie”

  1. Ik heb zelf beide DVD’s van De Nacht van de Wansmaak in mijn collectie.
    2 DVD’s vol tenenkrommend slechte voorlichtingsfilmpjes en trailers van films die zelfs volgens Troma maatstaven niet erg hoog liggen. Wel leuk voor een avondje met wat vrienden, bier en chips (totdat die afschuwelijke tamponvoorlichtingsfilm begint)

    Beantwoorden

Plaats een reactie