In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Ook Circus Kane heeft een horrorclown

Iedereens favoriete horrorclown is waarschijnlijk Pennywise. Maar hij is allang niet meer de enige horrorclown. ‘Circus Kane’ is een kleine independent horrorfilm en heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven. Natuurlijk willen ze meeliften op de nieuwe verfilming van ‘It’, maar toch moeten we hem daarop niet afschrijven en het concept klinkt heerlijk:

Een clown nodigt een diverse social media influencers uit om een nacht in zijn spookhuis te verblijven. Wie de hele nacht blijft kan tot $250.000 mee naar huis nemen. Het geldbedrag lokt genoeg youtube-sterren en eenmaal binnen beseffen ze dat de spelregels niet in hun voordeel zijn. Wie overleeft Circus Kane?

[clickToTweet tweet=”Circus Kane: Er zit een groot verschil tussen ‘levensweg’ en ‘levens weg’ #horror #trailer” quote=”Circus Kane: Er zit een groot verschil tussen ‘levensweg’ en ‘levens weg’ #horror #trailer”]

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//