Ook Circus Kane heeft een horrorclown

Iedereens favoriete horrorclown is waarschijnlijk Pennywise. Maar hij is allang niet meer de enige horrorclown. ‘Circus Kane’ is een kleine independent horrorfilm en heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven. Natuurlijk willen ze meeliften op de nieuwe verfilming van ‘It’, maar toch moeten we hem daarop niet afschrijven en het concept klinkt heerlijk:

Een clown nodigt een diverse social media influencers uit om een nacht in zijn spookhuis te verblijven. Wie de hele nacht blijft kan tot $250.000 mee naar huis nemen. Het geldbedrag lokt genoeg youtube-sterren en eenmaal binnen beseffen ze dat de spelregels niet in hun voordeel zijn. Wie overleeft Circus Kane?

[clickToTweet tweet=”Circus Kane: Er zit een groot verschil tussen ‘levensweg’ en ‘levens weg’ #horror #trailer” quote=”Circus Kane: Er zit een groot verschil tussen ‘levensweg’ en ‘levens weg’ #horror #trailer”]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x