Circus of Horrors komt naar Nederland (en wij geven 30% korting!)

Update september 2018: The Circus of Horrors komt 3, 4, 5 januari 2019 naar Den Haag. Lees meer hier. En ook dit keer geven we 30% korting via deze link.

Circus of Horrors Amsterdam RAI - VuurOp 29 en 30 december is de enige originele versie van The Circus of Horrors te zien in Amsterdam RAI. Een gruwelijke show die zijn weerga niet kent. Na Moskou en Tokyo is nu de Nederlandse hoofdstad aan de beurt. Onder aanvoering van Dokter Haze en een heuse rockband passeren de meest bizarre freaks de revue. Bereid je voor op killer clowns, zwaardslikkers, dwergen en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft!

De Nachtvlinders bestaat 6 jaar! En omdat te vieren trakteren we iedereen: 30% korting op tickets voor ‘The Circus of Horrors’!

The Circus of Horrors is een Engelse showproductie die in 1995 ontstaan is en zijn première beleefde op het prestigieuze Glastonbury festival. De artiesten spelen geen freaks. Het zijn freaks. Gecombineerd met rockmuziek worden de meest opvallende, gruwelijke en verbijsterende tricks getoond in een niet te evenaren presentatie vol met special effects.
Circus of Horrors Amsterdam Rai - 29 & 30 december

Wereldwijd is The Circus of Horrors een veelgevraagde productie geworden. In Engeland haalde de show de finale van Britain’s got Talent en maakte zelfs furore op West End. Tienduizenden Britten bezochten inmiddels deze hit voorstelling. In oktober van dit jaar veroverden de freaks Moskou met hun originele voorstelling en vlak daarvoor waren ze de sensatie van het Fuji Rock Festival in Japan.

Het succes is in de entertainmentwereld niet onopgemerkt voorbij gegaan. Kopieën schoten de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond. Niet één haalde echter het niveau van het origineel. Dokter Haze en zijn Horror Circus deelden het podium met sterren als Alice Cooper, Eminem, Iron Maiden en Oasis.

Exclusief voor De Nachtvlinders: kans op Meet & Greet Dokter Haze

Ontdek het zelf op 29 en 30 december in Amsterdam RAI. Beleef de meest bijzondere circus acts in de gruwelijkste setting ooit! Toegang vanaf 16 jaar. De kaarten die normaal €19 of €35 kosten zijn voor bezoekers van De Nachtvlinders voor respectievelijk €24,50 en €13,30 via deze link te koop. Da’s 30% korting!
Circus of Horrors Amsterdam RAI - Dr. Haze
Bovendien iedereen die kaartjes koopt via De Nachtvlinders exclusief kans op een Meet & Greet met Dr. Haze, het brein achter The Circus of Horrors!
De shows op 29 en 30 december beginnen op 21:00 uur in de RAI Amsterdam en duurt ongeveer twee uur en 20 minuten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Circus of Horrors komt naar Nederland (en wij geven 30% korting!)”

  1. Gefeliciteerd met jullie zes-jarig bestaan! Ik heb direct gebruik gemaakt van de actie, dank jullie wel!

    Ik kijk enorm uit naar dit circus!!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie