Hellraiser, Hellraiser en Hellraiser

Natuurlijk is bij zo’n titel niet eens een artikel nodig, het is gewoon goed, Hellraiser is een klassieker. Toch schrijven we dit niet zonder reden, er zijn drie Hellraiser gerelateerde berichten.

Needle - Geïnspireerd op Hellraiserfilm: Needle – your fate has been chosen

Lightning Entertainment heeft de film Needle aangekondigd, geïnspireerd op het Hellraiser principe.
Het verhaal gaat over de jonge student Ben Rutherford de een antieke machine bekend als La vaudou vaudou Mort erft uit de nalatenschap van zijn overleden vader. De dag nadat hij het apparaat aan zijn vrienden heeft laten zien, wordt het gestolen. Ben vermoedt dat een van zijn vrienden heeft gestolen, maar wie? De volgende dag blijkt Ben’s beste vriend, Ryan, gruwelijk is vermoord, gescheurd afgezien van binnenuit door een onverklaarbare kracht …

docu: Unearthed: The Hellraiser Saga

Camelot Entertainment heeft een documentaire aangekondigd over de Hellraiser serie: Hellraiser is een van de meest herkenbare horror franchises, de documentaire stapt achter de schermen van twee decennia met Clive Barker’s Cenobites.hellraiser pinhead

3D remake: Clive Barker Presents Hellraiser

De eerste Hellraiser is van 1987 en bevat brilliante special effects, maar deze zien er op de laatste highdefinitiontopofthenotchdriedimensionaletelevisies niet perfect uit, dus daarom staat er een 3d remake gepland voor 2011.

Maar het loopt niet helemaal lekker achter de schermen, het eerste script is afgeslagen, regisseur Pascal Laugier (van Martyrs) is inmiddels weer opgestapt. Het tweede script wordt geschreven door Patrick Melton en Marcus Dunstan (Saw IV en V), maar wie het gaat regiseren is nog niet bekend.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WAx34IZ8bTk&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Hellraiser, Hellraiser en Hellraiser”

Plaats een reactie