Oscarwinnaar Colin Firth wordt vampier

Colin Firth, die een Oscar won voor zijn rol in The King’s Speech, speelt in zijn volgende film een vampier.

In de film, met de werktitel Stoker, zullen naast Firth ook Nicole Kidman en Alice In Wonderland-actrice Mia Wasikowska te zien zijn. Het verhaal, dat geïnspireerd is door Bram Stoker’s roman Dracula, is geschreven door Prison Break-ster Wentworth Miller en vertelt het verhaal van het meisje India en haar moeder, die na het overlijden van India’s vader bezoek krijgen van een mysterieuze oom. Wasikowska speelt de rol van India, Kidman is haar moeder en Firth vertolkt de rol van de mysterieuze oom.

Deze rol zal in niets lijken op Firths Oscarwinnende vertolking van koning George VI, laat staan die van Mr. Darcy in Pride and Prejudice en Bridget Jones Diary. In één scene schijnt hij een slachtoffer in de nek te steken met een schaar en iemand anders dood te knuppelen met een boomtak. Charming, I’m sure!

colin firth in bad
Voor zijn nieuwste rol baadt Colin Firth in het bloed.

Stoker wordt geregisseerd door de Koreaanse scenarist en regisseur Chan-wook Park die ook Lady Vengeance (2005) en I’m A Cyborg But That’s Okay (2006) op zijn naam heeft staan. De opnames beginnen later deze lente, de releasedatum staat gepland voor 2012.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Hmm, over zowel cast als schrijver heb ik nu al m’n twijfels, maar zoals bij alles: afwachten maar.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Wel apart dat Park direct na THIRST weer een vampierfilm maakt.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

“In één scene schijnt hij een slachtoffer in de nek te steken met een schaar en iemand anders dood te knuppelen met een boomtak.” Klinkt goed. Ik houd van bruut 😀

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x