In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Colin Hanks is een moordende lottowinnaar in ‘Lucky’

Stel, je bent seriemoordenaar en blijft al jaren onopgemerkt, een soort Dexter zeg maar. Voor de verandering koop je eens een lottoticket en verrassend genoeg win je de jackpot.

Als gevolg daarvan trouw je met je droomvrouw, zij doet het puur voor het geld. Hoe houd je je hobby nu nog geheim? Of kun je hem delen?

Dat is de omschrijving van de horrorcomedy LUCKY met Colin Hanks in de hoofdrol van moordenaar Ben en verder met Ari Graynor, Ann-Margret, Jeffrey Tambor en Elizabeth Uhl. De film is geregisseerd door Gil Cates Jr naar het script van Kent Sublette.

Lucky zal 15 juli in Amerika uitkomen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

2 gedachten over “Colin Hanks is een moordende lottowinnaar in ‘Lucky’”

Plaats een reactie

//