Colossol comedy belooft remote horror

Bestaat er nog originele horror? Soms lijken de films wel allemaal op elkaar. Na het zien van de trailer van Colossol van regisseur Nacho Vigalondo geloof ik weer in creatieve uitvoeringen, ditmaal met een flinke knipoog naar Godzilla.

COLOSSAL (2017) Official Teaser Trailer (HD) Anne Hathaway, Jason Sudeikis | GIANT MONSTER COMEDY

Gloria is een gewone vrouw die, na het verlies van haar baan en uit haar appartement wordt geschopt door haar vriend, wordt gedwongen om haar leven in New York te verlaten en terug te gaan naar haar geboortestad. Als het nieuws rapporteert over gigantische monster dat vernietigend door Seoul in Zuid-Korea loopt, komt Gloria langzaam tot het besef dat ze een of andere manier verbonden is met dit fenomeen. Als gebeurtenissen uit de hand beginnen te lopen, moet Gloria bepalen waarom haar schijnbaar onbeduidende bestaan heeft zo’n enorme invloed op het lot van de wereld.

De hoofdrol van Gloria is weggelegd voor Anne Hathaway. Andere rollen zijn voor Dan Stevens, Tim Blake Nelson, Jason Sudeikis, Nathan Ellison en Austin Stowell. Of en wanneer deze film een release krijgt in nog niet bekend.

5 Reacties
 1. Rob zegt

  Ha, ha. Deze moet ik zeker zien. Korte trailer, maar ik moest al enorm lachen. Ik ben benieuwd of ze deze grap tot filmlengte kunnen brengen. En qua monster? The bigger, the better 🙂

 2. Sjors zegt

  Ik sluit me aan bij Rob; ziet er leuk uit, hopelijk werkt een hele film lang 🙂

  (Off topic: er staan een paar hele kromme zinnen in dit artikel, dat leest niet zo lekker.)

  1. Frank Mulder zegt

   (tnx, zal ik ff checken.)

   maar idd, hoe lang blijft het leuk. toch nieuwsgierig!

 3. Robbert zegt

  Pfff, ik vind dit serieus een leuke site hoor maar een beetje eindredactie zou wonderen doen voor de leesbaarheid.

  1. Frank Mulder zegt

   Ik zal minder drinken tijdens het schrijven 😉

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Colossol comedy belooft remote horror

5