Colossol comedy belooft remote horror

Bestaat er nog originele horror? Soms lijken de films wel allemaal op elkaar. Na het zien van de trailer van Colossol van regisseur Nacho Vigalondo geloof ik weer in creatieve uitvoeringen, ditmaal met een flinke knipoog naar Godzilla.

COLOSSAL (2017) Official Teaser Trailer (HD) Anne Hathaway, Jason Sudeikis | GIANT MONSTER COMEDY

Gloria is een gewone vrouw die, na het verlies van haar baan en uit haar appartement wordt geschopt door haar vriend, wordt gedwongen om haar leven in New York te verlaten en terug te gaan naar haar geboortestad. Als het nieuws rapporteert over gigantische monster dat vernietigend door Seoul in Zuid-Korea loopt, komt Gloria langzaam tot het besef dat ze een of andere manier verbonden is met dit fenomeen. Als gebeurtenissen uit de hand beginnen te lopen, moet Gloria bepalen waarom haar schijnbaar onbeduidende bestaan heeft zo’n enorme invloed op het lot van de wereld.

De hoofdrol van Gloria is weggelegd voor Anne Hathaway. Andere rollen zijn voor Dan Stevens, Tim Blake Nelson, Jason Sudeikis, Nathan Ellison en Austin Stowell. Of en wanneer deze film een release krijgt in nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Ha, ha. Deze moet ik zeker zien. Korte trailer, maar ik moest al enorm lachen. Ik ben benieuwd of ze deze grap tot filmlengte kunnen brengen. En qua monster? The bigger, the better 🙂

Sjors
Sjors
6 jaren geleden

Ik sluit me aan bij Rob; ziet er leuk uit, hopelijk werkt een hele film lang 🙂

(Off topic: er staan een paar hele kromme zinnen in dit artikel, dat leest niet zo lekker.)

Robbert
Robbert
6 jaren geleden

Pfff, ik vind dit serieus een leuke site hoor maar een beetje eindredactie zou wonderen doen voor de leesbaarheid.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x