Comic Beasts of Burden: Neighborhood Watch

Een roedel honden en een kat, die onderzoek doen naar allerlei vreemde, paranormale gebeurtenissen in hun wijk Burden Hill. Veel meer kan ik niet echt over het verhaal te vertellen, zonder de verhalen te spoilen.

Beasts of Burden is voor het eerst in 2009 uitgebracht als 4-delige miniserie. Ook is er een verhaal van uitgebracht als onderdeel van de ‘The Dark Horse Book Of…’-serie. Neighborhood Watch is een one-shot comic (een comic die als enkele issue wordt uitgebracht) en bevat drie korte verhalen die eerder te zien zijn geweest in Dark Horse Presents (te weten: volume 2, issues 4, 6 en 8).

Het is wel snel duidelijk dat de comic voor tieners bedoelt is. De verhalen in Neighborhood Watch zijn met geen mogelijkheid eng te noemen. De dieren zijn cartoony afgebeeld en de humor ligt in datzelfde straatje. Dat gezegd, de verhalen worden goed verteld en zijn leuk om te lezen.

Als je voor jezelf wilt kijken of het iets voor je is, kun je hier een preview bekijken. Beasts of Burden: Neighborhood Watch is deze maand uitgekomen bij Dark Horse Comics voor $3,50.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
11 jaren geleden

Het klonk eigenlijk wel grappig, jammer dat het niet wat bruter is uitgewerkt

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x