Comic B.P.R.D. – It’s all going to hell in 2012!

B.P.R.D. - It’s all going to hell in 2012!

Binnen de comicwereld is B.P.R.D. (Bureau for Paranormal Research and Defense) een begrip. Als je de films van Hellboy hebt gezien ben je er ook bekend mee, het is namelijk de organisatie waar Hellboy, zijn vriendinnetje Liz en de vis-man Abe Sapien voor werken. In november werd met een afbeelding van een enorm, rood, luipaard-achtig monster bekend dat er weer een nieuwe reeks binnen de franchise uit gaat komen.

Toen de afbeelding, die je hier rechts ziet, vrijgegeven werd heeft dat voor een hoop vragen en speculatie gezorgd. Gelukkig heeft het niet heel erg lang geduurd voordat er meer informatie bekend werd. Dark Horse comics, de uitgever van B.P.R.D., laat weten dat zij in februari 2012 zal de eerste uitgave van de nieuwste 5-delige serie ‘B.P.R.D.: Hell on earth’ zal uitkomen. Het nieuws wekt echter meer vragen op dan dat het beantwoordt. Mike Mignola, de maker van Hellboy en B.P.R.D., liet namelijk het volgende weten:

“Laten we dingen kapot maken die niet meer gemaakt kunnen worden. Laten we een kant opgaan zonder dat we terug kunnen […] Het is geen: ‘Oh, Batman, een nieuw kostuum’. We doen dingen die nooit meer gerepareerd kunnen worden. Dat is de nieuwe realiteit in onze wereld. Dat ga je ECHT zien in 2012.”

Er wordt nu nog meer gespeculeerd over wat er zal gaan gebeuren. Om te weten wat het precies wordt, vrees ik dat we moeten wachten tot 2012. Mijn aandacht hebben ze in ieder geval getrokken: It’s all going to hell in 2012.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Comic B.P.R.D. – It’s all going to hell in 2012!”

Plaats een reactie