Comic Con Holland voor horrorliefhebbers; wij zijn er ook!

Wil je meer weten over de knappe koppen die jullie elke keer verblijden met angstaanjagend horror nieuws? Dan hebben wij goed nieuws: in het aankomende weekend van 29-30 april heeft De Nachtvlinders namelijk beide dagen hun eigen kraam op Comic Con Holland.

Bij deze kraam heb jij niet alleen de mogelijkheid om de meeste redactieleden te ontmoeten, ook hebben een leuke prijsvraag! Het beste moet nog komen, we hebben zelfs de mogelijkheid voor onze lezers om een eigen kort verhaaltje te mogen ontvangen. Kortom, als je een lezer bent van onze site is dit een kans die je eigenlijk gewoon niet wil missen.

Onze kraam is aangegeven met de kleine nachtvlinder, net boven horror lifesize

Grote gasten

Mocht je willen weten wat er te doen is buiten een bezoek bij De Nachtvlinders, dan willen we graag mededelen dat Comic Con Holland nog veel diverse activiteiten heeft welke het een bezoek zeker waard maken. Zo hebben ze meerdere bekende gasten waaronder Jack Gleeson (Game of Thrones), Grace Van Dien (Stranger Things) en Ian McDiarmid (Star Wars). Voor horror-fans zijn ook Bernard Hill (The Scorpion King), Tara Reid (Sharknado) en Kevin Mcnally (Supernatural) present. Zelfs Carice van Houten is dit weekend te zien, als je een ticket koopt voor een photo-shoot dan kan je een foto laten maken en deze fysiek ontvangen. Ook kan je hem natuurlijk plaatsen op je sociale media. Een foto met de enige echte Palpatine, wie wil dat nou niet?

Buiten dit zijn er nog zoveel ervaringen mogelijk dat ik het niet allemaal zou kunnen benoemen in een artikel. Maar wees gerust, het wordt een geweldige Comic Con editie en als jij langskomt weet dan dat je zeker welkom bent om een kijkje te komen nemen bij onze kraam en een praatje te maken.

Comic Con Holland is 29-30 april te bezoeken bij de Brabanthallen gelegen in Den Bosch. Mocht je nog een ticket willen scoren dan moet je snel zijn want ze zijn bijna op. Tickets zijn te kopen via de volgende link COMIC CON HOLLAND 2023

Interessant artikel?

Plaats een reactie