Comic De Huivering van Tom Thys en Patrick Cornelis nu verkrijgbaar

Patrick Cornelis (tekeningen), Tom Thys (scenario) en Shirow Di Rosso (inkleuring) hebben een nieuwe stripreeks gemaakt. Deze eerste aflevering is een anthologie die twee strips en twee geïllustreerde verhalen bevat. DE HUIVERING kan in de traditie van reeksen als Tales from the Crypt en The Vault of Horror gezien worden, zij het met een eigentijdse en lokale draai. Inspiratie vonden de makers onder andere in Antwerpen. De nadruk ligt op aftakeling, zich uitstrekkend van het stedelijk decor tot de menselijke psyche.

Dit project kwam tot stand via crowdfunding. Dat bleek al snel een groot succes. De makers zijn dan ook niet aan hun proefstuk toe, want in het Nederlands taalgebied staan zij er al verschillende jaren om gekend kwaliteitsvolle, eigenzinnige horror te leveren. Patrick Cornelis bracht onder andere de stripreeks Virus uit (inmiddels toe aan nr. 3) en Tom Thys heeft al drie boeken op zijn actief, waarvan Lijkenkrabber de meest recente is. Shirow Di Rosso is een veelgevraagde illustrator, gekend van Verbonden Zielen en Cynja, en vervolledigt dit trio met zijn kleurenmagie.

De strip is sinds begin oktober te verkrijgen via de stripspeciaalzaak of online.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x