Nieuwe Blade comic met Blade’s dochter

blade-fallonMarvel komt in oktober terug met een nieuwe serie over de beroemde vampierenjager, Blade. Of eerder over zijn dochter, Fallon.
Het wordt geschreven door Tim Seeley (Death of Wolverine: The Logan Legacy) en met de tekeningen van Logan Faerber (Secret Wars: Battleworld)

Fallon Grey, een doodnormal 16-jarige tienermeisje uit Oregon. Populairste van de klas, leider van het debatteam en genomineerd als koningin voor het schoolbal. Het droomleven van vele tieners. Maar toch zit Fallon iets dwars. Ze vermoedt dat er meer met haar aan de hand is dan ze denkt. Dat er een kant is van haarzelf die zij niet eens kent.
Wanneer een bovennatuurlijke kracht haar woonplaatsje aanvalt, leert ze deze kant kennen. En dat monsters opeens echt zijn is niet de grootste schok die Fallon zal ervaren. Maar het feit dat Eric Brooks, de enige echte Blade, haar vader is.

Maar meer en meer monsters, vampieren en weerwolven schieten opeens uit de bossen van Oregon en één Daywalker is niet genoeg om ze allemaal te verslaan. Fallon en Blade moeten samen de strijd aangaan en samen ontdekken wat ze voor elkaar betekenen als vader en dochter.

Tim Seeley vertelt dat Fallon Grey een soort anti-Peter Parker is. In tegenstelling tot Parker, is Fallon zeer geliefd, populair en lijkt alles wel op een presenteerblaadje te krijgen. Maar de verwachtingen dat Fallon altijd zo perfect moet zijn zal later hun tol gaan eisen. En dan moet Fallon ook nog het nieuws verwerken dat ze de erfgename is van het monsterjager imperium.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe Blade comic met Blade’s dochter”

Plaats een reactie