Comics Locke & Key mogelijk verfilmd

Locke & Key de horrorcomics over het landhuis Keyhouse in Lovecraft, geschreven door Stephen Kings zoon, Joe Hill, wordt mogelijk verfilmd. DreamWorks heeft de rechten overgenomen.

DEALS!
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €26,99

Locke & Key vertelt over Keyhouse, een herenhuis in New England met vele deuren. Achter die deuren bevindt zowel fantasie als verschrikkingen, allen die de deuren durven te openen zullen veranderen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Comics Locke & Key mogelijk verfilmd

En het is ook het huis van met haat gevuld meedogenloos monster Dodge, die niet zal rusten tot de meest verschrikkelijke deur van allen geopend wordt! Drie kinderen,de beschermelingen van het huis, zullen er alles aan doen om die verschrikkelijke deur gesloten te houden.

Filmrechten

De succesvolle comicserie geschreven door Joe Hill en geïllustreerd door Gabriel Rodriguez wordt mogelijk eindelijk verfilmd. Jarenlang had Dimension Films de rechten in handen, maar verloor deze rechten door er niks mee te doen.
DreamWorks heeft nu de rechten verkregen en meteen Alex Kurtzman en Roberto Orci aan het werk gezet. Beiden schreven aan de scripten van o.a. Watchmen, Transformers en Legend of Zorro.

LOCKE & KEY comic book trailer from IDW

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontvang elke week nieuws, tips en prijsvragen in jouw mailbox!

Plaats een reactie