De vloek van “Tag” wordt verfilmd

Tag comic / movieHet onschuldige spel van tag (tikkertje) heeft een horror variant, waarbij de tikker moet aanzien hoe hun lichaam langzaam wegrot. Er zijn twee mogelijkheden om niet meer de tikker te hoeven zijn; de bron van de vloek zoeken of… iemands anders tikken en zo de vloek door geven.

DEALS!
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €18,01
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99

Tag is een graphic novel geschreven door Keith Giffen (Doom Patrol, Lobo) en getekend door Kody Chamberlain (Bloodrayne: Seeds of Sin, Event Horizon) en Chee. Het is uitgegeven door BOOM! Studios in 2006 als een driedelige miniserie. In December 2014 is een paperback uitgegeven met alle delen.

En nu komt het eindelijk naar het witte doek. Na een lange tijd eerst bij Universal te hebben gelegen, wist BOOM! de rechten terug te krijgen en zijn overgestapt naar Fox. De regie wordt onder handen genomen door John Lonetti, die ook Annabelle heeft geregisseerd. Het script wordt geschreven door Ben Collins en Luke Piotrowski (Stephanie).

De film wordt een psychologische thriller met elementen van een bovennatuurlijke horror en een focus op een vrouwelijke hoofdrolspeler.

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontvang elke week nieuws, tips en prijsvragen in jouw mailbox!

Plaats een reactie