‘Conversations with Curtis’ viert 25 jaar bestaan cult horrorgame ‘Phantasmagoria 2’ met Q&A

Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. De game was ten tijde van release niet heel erg goed ontvangen. De FMV (full motion video) technologie was een beetje uit aan het sterven en het geheel kwam nogal bijzonder cheesy over. Klinkt als een ideaal recept om een cultklassieker te worden niet? Dat klopt! Jaren later werd de game toch nog populair.

Acteur Paul Morgan Statler is deze cultstatus ook niet ontgaan. Hij speelt in de game het sullige hoofdpersonage Curtis Craig en gaat op 16 april dit jaar een heuze Q&A doen in een livestream genaamd Conversations with Curtis. Tijdens deze stream gaat Statler een hoop vragen van fans beantwoorden. Ook haalt hij naar eigen zeggen een aantal content creators erbij die de game in de loop der jaren hebben getoond op hun kanalen, waaronder Ross van Accursed Farms. Je kan hier zijn video over Phantasmagoria 2 bekijken.

Je kan het misschien oude koeien uit de sloot halen noemen, maar in mijn mening is niks minder waar. Ik vind het voor de diehard fans van de game een erg leuk en persoonlijk initiatief van Statler. Je kan hieronder zijn aankondiging bekijken. Ook kun je Conversations with Curtis volgen op Facebook. Als je zelf benieuwd bent naar de game kun je hem via GOG aanschaffen.

Phantasmagoria 2's "Conversations with Curtis" Announcement

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘Conversations with Curtis’ viert 25 jaar bestaan cult horrorgame ‘Phantasmagoria 2’ met Q&A”

Plaats een reactie