Eerste beelden megacreepy game Atomic Heart

Atomic Heart is een schiet/actie/avonturenspel wat ontwikkeld wordt door Mundfish. Het heeft veel weg van Bioshock en het is niet echt horror, maar er zitten genoeg elementen in om erg ongemakkelijk te zijn.

In een alternatieve tijdlijn is Rusland doorontwikkeld en heeft grote vorderingen gemaakt in technologie. Ze hebben geavanceerde robots ontworpen, maar die hebben zich tegen de makers gekeerd. Jij speelt een KGB agent die eropuit word gestuurd om onderzoek te doen. In jouw onderzoek kom je ogenschijnlijk normale dingen tegen, maar dan op een zieke manier gecombineerd met technologie. En dat zorgt voor een erg ongemakkelijke setting.

Denk aan de kunst die H.R. Giger maakt, de ontwerper van de Xenomorph, de Alien uit de gelijknamige films. Dan heb je een goed beeld hoe deze game in elkaar steekt. De game is nog in ontwikkeling en zal hoogstwaarschijnlijk ergens begin 2020 uitkomen op PC, Xbox One en PS4. De UnrealEngine4 zorgt voor mooie plaatjes in ieder geval. Er staat een beta op de planning eind dit jaar en er is nu een techdemo beschikbaar voor Windows. Je kan de game hier alvast preorderen als je dat zou willen.

Atomic Heart - Official Cinematic Trailer

Atomic Heart - Official Gameplay Trailer #1 - Meet Vovchik

 

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie