Eerste beelden megacreepy game Atomic Heart

Atomic Heart is een schiet/actie/avonturenspel wat ontwikkeld wordt door Mundfish. Het heeft veel weg van Bioshock en het is niet echt horror, maar er zitten genoeg elementen in om erg ongemakkelijk te zijn.

In een alternatieve tijdlijn is Rusland doorontwikkeld en heeft grote vorderingen gemaakt in technologie. Ze hebben geavanceerde robots ontworpen, maar die hebben zich tegen de makers gekeerd. Jij speelt een KGB agent die eropuit word gestuurd om onderzoek te doen. In jouw onderzoek kom je ogenschijnlijk normale dingen tegen, maar dan op een zieke manier gecombineerd met technologie. En dat zorgt voor een erg ongemakkelijke setting.

Denk aan de kunst die H.R. Giger maakt, de ontwerper van de Xenomorph, de Alien uit de gelijknamige films. Dan heb je een goed beeld hoe deze game in elkaar steekt. De game is nog in ontwikkeling en zal hoogstwaarschijnlijk ergens begin 2020 uitkomen op PC, Xbox One en PS4. De UnrealEngine4 zorgt voor mooie plaatjes in ieder geval. Er staat een beta op de planning eind dit jaar en er is nu een techdemo beschikbaar voor Windows. Je kan de game hier alvast preorderen als je dat zou willen.

https://www.youtube.com/watch?v=CVb0QhcM3wM&feature=emb_title

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie