Creepy poster en trailer voor Gretel & Hansel

Vanaf 30 januari draait de tweede horrorfilm van 2020 in de bioscoop: Gretel & Hansel. Het is een nieuwe versie van het klassieke sprookje Hans & Grietje uit de boeken van gebroeders Grimm. De film is geregisseerd door Osgood “Oz” Perkins, die eerder verantwoordelijk was voor de horrorfilms I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) en Februari (2015). Zijn volgende film staat ook al op de planning: A Head Full of Ghosts .

De nieuwste trailer maakt duidelijk dat Gretel & Hansel zeker geen subtiele versie is van het beroemde sprookje:

Gretel & Hansel trailer (2020) | Nu on demand verkrijgbaar

Lang geleden, in een ver sprookjesland worden een jonge vrouw en haar kleine broertje verstoten door hun moeder. Wanhopig op zoek naar eten en werk betreden ze een donker bos waar ze een jager ontmoeten die hen nog dieper het bos inleidt. Aan het einde van hun latijn ontdekken ze een magisch huisje waar een ogenschijnlijk vriendelijke oude vrouw hen opvangt. In deze fantasiehorror lijkt alles te mooi om waar te zijn, en misschien is dat het ook wel zo? Weet Gretel haar kleine broertje te beschermen tegen het grote gevaar wat dreigt?


De poster van Gretel & Hansel lijkt wat onschuldiger dan de trailer, maar als je er wat langer naar kijkt zie je de horror overal.

Gretel & Hansel met in de hoofdrollen Sophia Lillis (Gretel), Samuel Leakey (Hansel), Alice Krige (Holda) en Charles Babalola (The Hunter) draait vanaf 30 januari in de Nederlandse bioscoop

Geloof jij in dit sprookje?

Interessant artikel?

2 gedachten over “Creepy poster en trailer voor Gretel & Hansel”

  1. De oorspronkelijke sprookjes zoals de broers Grimm ze uitgaven waren nogal gruwelijk met veel bloed, verminking, sex en zelfs incest.
    Het lijkt er op dat deze film terug gaat naar de oorsprong, die dus totaal anders is dan de Disney versies die wij nu kennen.
    Ziet er goed uit. Ga ik zeker zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie