Nieuwe creepy trailer voor horrorgame ‘Amnesia: Rebirth’

Vorige week kwam Frictional Games met een vijf minuten durende gameplay trailer (zie onderdaan, serieus creepy!) en nu trakteren ze ons op nog meer content van hun aankomende game Amnesia: Rebirth.

Amnesia: Rebirth - Story & Environments Trailer

Deze keer zien we hoe wij als speler onze weg moeten vinden in de Algerijnse woestijn. En terwijl het verhaal wordt verteld, grijpen de ontwikkelaars gelijk de kans aan om ons wat van de omgevingen te laten zien waar we moeten zien te ontsnappen aan wat er dan ook achter ons aan mag zitten.

Amnesia: Rebirth staat gepland op 20 oktober en komt uit op PC en PS4. Pre-orders kun je plaatsen op Steam, GOG.com, Epic Games Store, en de PlayStation Store.

Onlangs was ik weer aan de eerste Amnesia begonnen en ik moest zeggen dat het enger in mijn hoofd was, dan ik het nu ‘in het echt’ vind. Heb jij de eerste games gespeeld en wat vond jij ervan? Kijk je ook uit naar deze? Ik hoor het graag van je in de comments of op Facebook.

Amnesia: Rebirth – Official Gameplay Trailer

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie