In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Nieuwe beelden en posters ‘Crimson Peak’

Crimson Peak - Featurette: "A Look Inside" [HD]

Recent hebben Legendary en Universal Pictures de bovenstaande featurette ‘A Look Inside’ en onderstaande karakterposters vrijgegeven, die ons alleen maar meer doen verlangen naar Guillermo del Toro’s Crimson Peak. We moeten echter nog wachten tot de film op 15 oktober in de Nederlandse bioscopen gaat draaien.
Charlie Hunnam als Dr. Alan McMichaelcrimson-peak-charlie-hunnam
Jessica Chastain als Lady Lucille Sharpecrimson-peak-jessica-chastain
Tom Hiddleston als Sir Thomas Sharpecrimson-peak-tom-hiddleston
Mia Wasikowska als Edith Cushingcrimson-peak-mia-wasikowska
Na een vreselijke familietragedie staat een beginnend schrijfster voor een moeilijke tweesprong; de liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Om het verleden te vergeten vlucht ze naar een huis dat ademt, bloedt … en onthoudt.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Nieuwe beelden en posters ‘Crimson Peak’”

Plaats een reactie

//