Horrorcrowdfunding voor boek vol horrorfotografie: Myrkky 1

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die we als redactie online tegenkomen met jullie te delen.

Wil je een exemplaar van het boek van Rubén Gerardo Alfaro Moreno hebben? Dan moet je snel naar Kickstarter om het boek Myrkky 1 te backen.

Dit is een boek met meer dan 170 beelden van de 14-jarige carrière van Moreno. Dit is het tweede boek wat Moreno maakt van zijn eigen werk. Het vorige boek “Red” heeft hij in 2017 via Kickstarter uitgebracht. In dit boek vind je losse foto’s, maar ook wat grotere series.

Moreno is  special effects ontwerper en fotograaf gespecialiseerd in horrorfotografie.  Zijn werk is over de hele wereld gepubliceerd en tentoongesteld. Zijn horrorfotografie staat bekend om de unieke filmachtige uitstraling, inclusief het gebruik van special effects, zoals make-up. Elke foto lijkt zo uit een horrorfilm te komen.  De details maken de beelden realistisch, waardoor het fascinerend is, maar ook angst kan opwekken.

Myrkky 1 is nog tot 2 mei op Kickstarter te vinden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x