Horrorcrowdfunding voor comic The Soul of The Sea #1

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die we als redactie online tegenkomen met jullie te delen.

https://www.kickstarter.com/projects/roddymccance/the-soul-of-the-sea-1

The Soul Of The Sea is een comic van 28 pagina’s geïnspireerd door de verhalen van onder andere Michelle Paver, Susan Hill, Edgar Allen Poe en M.R James. Het speelt zich af in landelijk Ierland.

Deze serie is gemaakt door Roddy McCance, Zakk Saam en Donna A. Black door hun liefde voor folk horror, spoken en verhalen waarbij je rillingen over je rug lopen. Donna A. Black gebruikt een combinatie van fotografie, schilderen en traditionele comic tekenen en de digitale variant om het verhaal te vertellen.

Het eiland en zijn monniken

In 1927 spoelt het wrak van de vissersboot The Soul Of The Sea  aan op het kleine eiland Inishdanu voor de Atlantische kust van Ierland. Er waren vier mannen aan boord, drie van de lichamen werden teruggevonden en tot rust gebracht door de gemeenschap van monniken die op het kleine eiland wonen. Eén van de lichamen werd nooit gevonden, die van Ronan Guin.

De gepensioneerde dokter Thomas Guin wordt in 1929 nog steeds achtervolgd door de dood van zijn zoon in die noodlottige nacht. Hij reist daarom naar het afgelegen eiland aan de Ierse kust om hulp te bieden aan de kleine, geïsoleerde en religieuze gemeenschap van Inishdanu. Dit gebeurt nadat hij gesmeekt is om een ​​zieke en stervende jongen daar te helpen. Terwijl hij ondertussen het mysterie van de eilandgemeenschap ontrafelt, ontdekt hij dat ze geheimen hebben zo diep als de oceaan en wat hij op het eiland vindt, kan voor altijd bij hem blijven, als het hem niet eerst onderdompelt…

The Soul Of The Sea #1 staat nog tot en met 24 april op Kickstarter.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie