Horrorcrowdfunding: Damien’s Shadow #1 en #2 (comic)

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die ik tegenkom in mijn wekelijkse zoektocht met jullie te delen. Zoals de comic Damien’s Shadwo #1 en #2 op Kickstarter.

Op de Kickstarter zelf is de omschrijving als volgt:

A modern day Dante’s Inferno mashed with Van Helsing and X-men. Damien’s Shadow is a action/horror/comedy comic book by Andy Bonesteel.

Andy Bonesteel is al tien jaar bezig met het creëeren, tekenen en schrijven van deze comics, dat belooft dus iets fantastisch. Het verhaal speelt zich af in een wereld vol met mytische figuren, magische vrienden en vijanden. Je kan nog instappen tot 30 augustus op Kickstarter.

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie