Crowdfunding horrorkomedie Shiny New World van start

Vandaag gaat de crowfundcampagne voor de nieuwe horrorkomedie-short Shiny New World van start! In deze samenwerking tussen Make Way Film, Zuiderlicht Film en regisseur Jan van Gorkum maken we kennis met een fictief schoonmaakbedrijf dat locaties schoonmaakt waar demonen zich op gruwelijke wijze hebben huisgehouden.

In de vorm van een stijlvolle bedrijfsfilm maken we kennis met schoonmaker Barry, een goedzak die helaas veel pech heeft. Wat voor Barry begint als een normale werkdag, loopt echter op gruwelijke wijze uit de hand.

Volgens de makers van Shiny New World kunnen we rekenen op een verrassende korte genrefilm vol praktische special effects en inktzwarte humor. Ook zal deze korte film dienen als een proof of concept voor de langere speelfilm The Cleaner, waarin deze wereld verder wordt uitgediept. Wil jij helpen om deze bijzondere film te produceren door een bijdrage te leveren? Bezoek de pagina van Shiny New World op CineCrowd en check de toffe rewards en meer informatie over het project! https://cinecrowd.com/shiny-new-world

Interessant artikel?

Plaats een reactie