Steun de dystopische korte film Streetlight Avenue

In de zomer gaat er in Zwolle een nieuw filmproject van start. Twee jonge filmmakers, Gabrielle Hofmann (20) en Lucas Snijder (19), zijn begonnen met het maken van de korte dystopische scifi/thrillerfilm Streetlight Avenue. Op dit moment bevinden de filmmakers zich midden in hun crowdfund campagne om hun project te verwezenlijken.

De film, Streetlight Avenue, speelt zich af in een dystopische wereld. Een wereld waar burger en overheid met starre nihilistische overtuigingen in een akelig realiteit leven. In deze barre realiteit is er nog echter een lichtpuntje, een plek genaamd het Paradijs. Of deze echt bestaat, of enkel een mythe is, is nog onbekend. We volgen 3 karakters, genaamd Sunny, Sparkle en Michael die op zoek zijn naar het paradijs. Michael is onze hoofdpersonage en had recentelijk nog gewerkt bij de politieke partij die op dit moment met harde hand het land regeren, hij twijfelt zeer over het bestaan en nut van het paradijs. Maar al snel ontdekt hij dat het paradijs wellicht nog belangrijker is dan dat hij voorheen had bedacht, of deze nou bestaat of niet.

De film is een reactie op de radicalisering van wereldbeelden in onze samenleving. In onze film laten we een wereld zien waar de radicaliseringen van nu extremiseren tot een samenleving van complete chaos. De film vormt een mogelijk toekomstbeeld van onze huidige samenleving.

De filmmakers hopen €4000 op te halen om dit project te verwezelijken. Steun jij ze via Cinecrowd?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie