Crowdfunding nederhorror ‘Donkerster’ behaalt doel in 3 dagen!

Voor zijn afstudeerfilm heeft Frank van den Bogaart, Nederlandse student aan het KASK in Gent, binnen drie dagen de benodigde financiering van €6.700 opgehaald via crowdfunding! Donkerster is een film over een meisje die haar vader verliest.

Rhena’s vader vertelt een verhaal over Atlas, een bos-entiteit die verhalen van de doden aan zijn bomen fluistert. Diezelfde nacht verdwijnt hij in dit bos. Rhena zet alles op alles om haar vader terug te krijgen.
Het verhaal speelt met archetypische kwaliteiten: het Kind, de Dood. Donkerster is een nieuwe mythe die zich in een tijdloos tijdperk afspeelt. Maar vooral is het een donker en spannend fantasy-drama met horror-elementen! Rauw en realistisch binnen zijn eigen filmwerkelijkheid.

Het verhaal is geïnspireerd op een ingrijpende gebeurtenis rond zijn vader, zo vertelt hij in zijn Cinecrowd-pitch:

De filmmaker heeft een behoorlijke cast samengesteld: Andriana Bakker, Jan Bijvoet, Daan Stuyven, Jolente De Keersmaeker, Peter Gorissen en Mia Grijp.

Natuurlijk is elke euro nog steeds welkom – de film steunen kan hier – want het hele project heeft bijna €20.000 gekost en moet nog de post-productie in. En laten we eerlijk zijn; als je zo pitch afsluit, verdien je een donatie!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie