Steun de Nederhorror ‘Killer Carnival’!

Meer en meer duiken er Nederhorrorfilms op via crowdfundingwebsites, dat geeft aan dat meer mensen een horrorfilm durven te gaan maken. Deze week is de crowdfunding van de nederhorrorKiller Carnival‘ gestart!

KILLER CARNIVAL | Crowdfunding Video | Goat Stories

‘Killer Carnival vertelt het verhaal van Mike en zijn vader. Mike is een jongen van twintig met krabscharen als handen. Bij zijn geboorte is zijn moeder overleden en zijn vader geeft hem de schuld, nu wordt Mike dagelijks uitgebuit als freak in het circus van zijn vader. Maar hij is deze situatie zat en gaat de confrontatie aan met zijn vader…


Killer Carnival is het HKU-afstudeerproject van Danny Heijnekamp en Benjamin van den Dool. De twee willen een absurde, kleurrijke en overdreven film maken die te vergelijken is met Ask vs. Evil Dead (2015-2018) en The Babysitter (2017). Horror waarbij het publiek de zaal met een glimlach verlaat, zoals ook Dick Maas dat doet. En de inspiratie van Dick Maas heeft ze ook geleid naar de maker van het masker van de horrorfilm Sint, Rob’s Propshop heeft het masker voor Mr. Goat ontworpen:


Wat mij betreft is dit een project waarbij ik niet kan wachten op het eindresultaat. Gelukkig kun je via het doneren van €50 de film al eerder dan de rest van het publiek zien, maar ook een kleine bijdrage vanaf €5 wordt enorm gewaardeerd door de cast & crew! Steun ze hier!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie