Crowdfunding voor Paranormal Activity docu: Unknown Dimension

Een aantal filmmakers zijn begonnen aan het maken van een documentaire over de zes Paranormal Activity-films, waarvan de eerste meer dan 10 jaar geleden verscheen.

De kans is klein dat je geen van de Paranormal Activity-films hebt gezien. Het is inmiddels 12 jaar geleden dat het eerste deel verscheen, tijd voor een retrospectief vinden een aantal filmmakers en die zijn begonnen aan het maken van een documentaire.

Het team bestaat uit Anthony Masi, Rachel Belofsky, Joe Bandelli en Nate Ragon. Het viel het viertal op dat alle dvd/bluray-uitgaves geen behind-the-scenes bevatten. Juist terwijl het zo’n bijzondere film was met bovennatuurlijke verschijnselen, zijn ze toch wel erg benieuwd wat de cast en crew hebben ervaren.

het resultaat wordt een bluray met de documentaire van 90-120 minuten en zo’n 4 uur aan bonusmateriaal. De crowdfunding eindigt deze week, dus steun ze snel!

Ik heb zelf even gekeken naar mijn Paranormal Activity-dvd’s en -blurays (deel 1,2 en 3), ook daar staat geen behind the scenes of soortgelijks op.

Dank voor de nieuwstip Lars Janssen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie