Horrorcrowdfunding: Tales of Evil (bordspel)

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die ik tegenkom in mijn wekelijkse zoektocht met jullie te delen. Tales of Evil van Escape Studios zal deze maand op Kickstarter online komen. Deze aankondiging is eerder dit jaar al online gezet:

Tales of Evil - The 80's Horror Board Game Experience

Tales of Evil is een bordspel waarbij je met 1 tot 5 spelers speelt, waarbij je een avontuur aangaat dat gebaseerd is op jouw beslissingen. Je wordt als Brave (speler) onderdeel van een groep kinderen die zichzelf ‘Pizza & Investigation’ noemen. Tijdens de onderzoeken kom je op plekken terecht met duistere krachten, zoals ‘Demons’ en is hun doel levend uit dit alles komen. Het spel kan op verschillende manieren eindigen, omdat de keuzes en beslissingen dus bij jou liggen.

“You will be the protagonists, and the sole responsibility for your fate and that of your friends is in your hands!”

De Kickstarter vind je hier

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie