Laatste 24 uur voor crowdfunding ‘Verboden te Sterven’ van Tom Thys & Patrick Cornelis

Schrijver Tom Thys en tekenaar Patrick Cornelis hebben na De Huivering wederom hun handen ineen geslagen voor een nieuw project: Verboden te Sterven! De huidige coronacrisis vormt de belangrijkste inspiratiebron voor deze dystopische beeldroman. En het goede nieuws is: Je kunt veilig een uniek crowdfunding-exemplaar bestelling, want het doel is al behaald.

Verboden te Sterven volgt de veertienjarige Ballard en zijn moeder die een verplichte quarantaine doorbrengen in hun flat. Buiten maakt een extreem gevaarlijke mutatie van het Covid-19 immers het ene dodelijke slachtoffer na het andere. Er is geen vaccin en het maatschappelijke leven ligt stil, maar gelukkig is er een clandestiene doch razend populaire reality-show om de tijd te verdrijven. In dit spelprogramma worden gezonde deelnemers in een verticaal labyrint opgesloten en besmet met het virus. Er geldt slechts één regel: Verboden te sterven.

Verboden te Sterven is een beeldroman, dat wil in dit geval zeggen dat comic en geschreven woord elkaar afwisselen. Het boekwerk zal uit 72 pagina’s bestaan en wordt als alles meezit al in december geleverd. Hier een kleine preview:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie