Nieuwe psychologische thriller ‘Cruel Summer’ van Jessica Biel dit jaar op Amazon Prime

Jessica Biel speelde in 2017 in het razend populaire The Sinner (te zien op Netflix). Dit was een psychologische thriller en het lijkt erop dat Biel dit genre toch wel erg prettig vindt. Ze produceert namelijk een nieuwe thriller-serie genaamd Cruel Summer die later dit jaar te streamen is.

Cruel Summer is een mysterie dat verteld wordt vanuit verschillende perspectieven en het speelt zich af gedurende drie zomers tijdens de jaren negentig. Een mooi en populair tienermeisje wordt vermist en een ander meisje, dat rustig, lief en wat onhandig is, transformeert vervolgens in het populairste meisje van de stad. Van populair en geliefd transformeert ze daarna weer in de meest verachte persoon in Amerika. Elke aflevering zal vanuit een ander perspectief verteld worden.

In de serie spelen onder andere Olivia Holt, Chiara Aurelia, Michael Landes, Froy Gutierre, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Broolyn Sudano en Sarah Drew. Het zijn allemaal niet de grootste namen, maar achter de camera zijn zeker wel ervaren en bekende mensen betrokken bij het project. Allereerst Jessica Biel natuurlijk, zoals eerder aangegeven, en daarnaast is Tia Napolitano showrunner, die ook werkte aan Scandal en Station 19. Ook Michelle Purple, die samen met Jessica Biel The Sinner produceerde, werkt mee aan de Cruel Summer.

Tia Napolitano – Michelle Purple – Jessica Biel

Gelukkig zal deze serie in Nederland te zien zijn op Amazon Prime! De precieze datum dat de serie te zien zal zijn, is nog onbekend, maar hij komt eraan in 2021!

Heb jij zin in Cruel Summer? Denk je dat dit project potentie heeft?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie