Join the Cult of Chucky! Dit jaar een nieuwe Child’s Play-film

Al bijna 30 jaar is hij onze vriend: Chucky! Dit jaar keer de moordende Good Guys speelgoedpop terug, Universal Pictures heeft deze trailer op haar youtube-kanaal gezet.

Nica Pierce (Fiona Dourif) zit al vier jaar in een gesloten inrichting voor criminelen en denk dat zij de schuldige is van de afslachting van haar eigen familie. Tot haar psychiater een nieuwe therapie introduceert tijdens de groepssessies: een onschuldige vriendelijke speelgoedpop moet het makkelijker maken voor de clienten om te praten. Echter na de introductie van deze Good Guy pop verongelukken er plots diverse mensen. Qua therapie lijkt de pop bij Nica wel te werken, ze begint zich dingen te herinneren. De chaos wordt compleet als Tiffany (jup de bruid van) ook in de inrichting opduikt…

Cult of Chucky | Teaser Trailer

De vorige Child’s Play-film The Curse of Chucky verscheen in 2013 en was een zeer vermakkelijk vervolg. In de film werd gedeeltelijk met een CGI-Chucky gewerkt, maar dit was niet vervelend. Kijken jullie uit naar Child’s Play deel 7?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Join the Cult of Chucky! Dit jaar een nieuwe Child’s Play-film”

Plaats een reactie