Join the Cult of Chucky! Dit jaar een nieuwe Child’s Play-film

Al bijna 30 jaar is hij onze vriend: Chucky! Dit jaar keer de moordende Good Guys speelgoedpop terug, Universal Pictures heeft deze trailer op haar youtube-kanaal gezet.

Nica Pierce (Fiona Dourif) zit al vier jaar in een gesloten inrichting voor criminelen en denk dat zij de schuldige is van de afslachting van haar eigen familie. Tot haar psychiater een nieuwe therapie introduceert tijdens de groepssessies: een onschuldige vriendelijke speelgoedpop moet het makkelijker maken voor de clienten om te praten. Echter na de introductie van deze Good Guy pop verongelukken er plots diverse mensen. Qua therapie lijkt de pop bij Nica wel te werken, ze begint zich dingen te herinneren. De chaos wordt compleet als Tiffany (jup de bruid van) ook in de inrichting opduikt…

Cult of Chucky | Teaser Trailer

De vorige Child’s Play-film The Curse of Chucky verscheen in 2013 en was een zeer vermakkelijk vervolg. In de film werd gedeeltelijk met een CGI-Chucky gewerkt, maar dit was niet vervelend. Kijken jullie uit naar Child’s Play deel 7?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bazza Spark
Bazza Spark
6 jaren geleden

Ik vond deel 6 tegen vallen, maar deel 7 wil ik zeker wel zien!

Chucky blijft een van de horror iconen!

dennis veldhuizen
dennis veldhuizen
6 jaren geleden

ik vond 6 juist wel cool, hoop dat 7 het ook gaat worden… ivm Tiffany….

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x