Dante’s Inferno én Trials of St. Lucia

dantes infernoSinds deze week is dan eindelijk Dante’s Inferno te verkrijgen voor de Xbox en PS3. In het spel gaat Dante achter zijn grote liefde aangaat en moet de Nine levels of Hell trotseren.

Maar zo blijkt dat EA het beroemde gedicht ‘Goddelijke Comedie’ slecht losjes overneemd, Dante is geen dichter volgens EA, maar een kruisvaarder en gaat hij niet zijn jeugdliefde achterna, maar zijn vrouw. De keuzes van EA om het verhaal slechts losjes over te nemen is wel begrijpelijk, een game kan niet zoveel met de politieke ondertoon en kan een gamer zich inleven in Venitiaanse personages in de 15e eeuw?

Het spel is een heerlijke hack’n slash geworden, een niet te ingewikkelde gameplay. Dit alles lijkt overigens wel behoorlijk op God of War, neemt niet weg dat het er goed uitziet.

Direct met de lancering van het spel is bekend gemaakt dat er op 29 april extra content ter download zal zijn. In de uitbreiding Trials of St. Lucia zal een extra personage zitten, een coöpmodus en de mogelijkheid om eigen levels te bouwen.

Dantes Inferno: Trials of St. Lucia Launch Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie