De wereld van Dark Souls krijgt een comic

Leuk nieuws voor fans van het populaire RPG-spel Dark Souls. In april 2016 komt de eerste officiële Dark Souls-strip uit, uitgebracht door Titan Comics.

Dark Souls ComicIn 2011 kwam het Japanse spel uit en werd een hit met meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Deel 2 Dark Souls II; Scholar of the Sin kwam nog niet zo lang geleden uit, in april 2016 en het derde deel wordt al verwacht in april 2016.

Het verhaal van de komende stripserie is geschreven door successchrijver George Mann (Doctor Who: The Eighth Doctor) en de tekeningen komen van Alan Quah (Godzilla: Awakening)

Mann voelt zich vereerd om de fantasierijke en originele wereld van Dark Souls uit te breiden in strips door gloednieuwe verhalen. Nog beter omdat Mann al een aardige tijd een Dark Souls fan is en een bijdrage mag leveren aan de mythologie van de Hollows en hun wereld.

6 april 2016 is de precieze datum waarop het eerste deel uitkomt en bevat maar liefst vijf covers bestaande uit een game cover, concept cover, twee covers gedaan door Joshua Cassara (The Troop) en Marco Turini (Legends of the Dark Knight) en een schets cover.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie