The Dark Tower: Trailer + nieuws over de tv-serie!

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Al sinds 2010 kijk ik uit naar deze verfilming. Het project heeft behoorlijk wat voeten in aarde gehad, het plan is dan ook ambitieus: 3 films en een tv-serie. Diverse productiemaatschappijen toonden interesse en lieten het project daarna weer varen. Sony en Media Right Capital zetten gelukkig wel door en de eerste film zal vanaf 24 augustus in de bioscoop draaien.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

TV-serie The Dark Tower

En ook voor de tv-serie lijkt de toekomst positief. Het vierde boek uit de reeks, “Wizard and Glass”, zal verfilmd worden naar een tv-serie met 10 tot 13 afleveringen. De opnames beginnen dit jaar en de serie zal dan in 2018 te zien zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie