De Apocalyps nadert in trailer Darksiders III

Deze maand komt het derde deel van Darksiders uit. In Darksiders III speel je Fury, de zus van War en Death die je in de eerste twee delen speelde, één van ruiters van de Apocalyps.

Keer terug naar een apocalyptische Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de Zeven Hoofdzonden te vinden en te elimineren. Fury, de meest onvoorspelbare en raadselachtige van de Vier Ruiters van de Apocalyps, moet nu zien te slagen waar velen hebben gefaald – de machten die nu de Aarde teisteren weer in evenwicht brengen.

Darksiders III - Fury's Apocalypse Trailer

– Speel als Fury, een magier die op haar zweep en magie moet vertrouwen om het evenwicht tussen goed en kwaad op aarde te herstellen.
– Gebruik Fury’s magie om haar verschillende vormen te ontketenen, die elk toegang geven tot nieuwe wapens, moves en andere vaardigheden.
– Verken een open, levende spelwereld om de waarheid te ontdekken achter de Apocalyps.
– Versla de zeven hoofdzonden en hun dienaren, die varieren van mystieke schepsels tot ontaarde monsters.
– Verken post-apocalyptische omgevingen in Darksiders’ kenmerkende grafische stijl, die je meenemen van de hemel naar de diepten van de hel, geteisterd door oorlog en verval en overwoekerd door de natuur.

In de collector’s edition zit naar de game ook een soundtrack, steelbook en een beeld van Fury (29cm)

Darksiders III is nu te reserveren bij Bol.com en verschijnt op 27 november.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie