Horrorgame Dead by Daylight voegt Freddy Krueger toe

Hoewel de game Dead by Daylight al een paar maanden in de winkels ligt, heb ik het helaas nog niet gespeeld. Het is een a-symetrische slasher (4 vs 1), waarin één speler in de huid kruipt van een beestachtige killer en de andere vier spelers spelen als overlevenden en trachten te ontkomen aan de killer.

Dead by Daylight | Don't Fall Asleep

De killer speelt in first person perspectief en is meer gefocust op zijn prooi. De overlevenden spelen in de derde persoon perspectief en hebben zo het voordeel van een beter zicht op de omgeving. Het doel van de overlevenden is om in elke ontmoeting te ontsnappen aan de killer. Iets wat gemakkelijker lijkt dan het is omdat de omgeving waarin je speelt steeds veranderd.

Binnenkort wordt Freddy Krueger uit A Nightmare on Elm Street toegevoegd als speelbaar karakter, Eerder werden al Michael Myers uit de Halloween-filmreeks en Leatherface uit Texas Chain Saw Massacre toegevoegd.

Dead by Daylight | Leatherface™ | Spotlight Trailer

Dead by Daylight | The Halloween Chapter | Spotlight Trailer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x