Ontwikkelaar Dead Space Remake komt met concept art en releasedatum

Hoofdrolspeler Isaac Claarke
Isaac Claarke

We moeten er helaas nog even op wachten, maar de remake van onze geliefde ledematen-ontleed-simulator Dead Space komt begin volgend jaar (pas) uit. Gisteren is aangekondigd dat de game begin volgend jaar op 23 januari uitgegeven gaat worden.

Nu ben ik altijd wel voorstander van ‘doe maar rustig aan en lever een product wat ons van onze sokken blaast, ik heb toch een backlog waar je U tegen zegt’, maar dat neemt niet weg dat ik hier reikhalzend naar uitkijk! Gelukkig weten ze dat maar al te goed bij Motive Studio en komen ze regelmatig met updates. Zo was er laatst nog een livestream waarbij ze met nieuw artwork en een releasedatum op de proppen komen.

De Dead Space-livestream van gisteren onthulde maar liefst 15 stukken concept art, waarop hoofdpersoon Isaac Claarke door verschillende delen van het ruimteschip USG Ishimura loopt en er verschillende bekende locaties zowel in als buiten het ruimteschip getoond worden. Ook zie je de verschillende wapens die een flinke make over hebben gehad. Er zijn afbeeldingen van de Flamethrower en de Ripper, maar Motive geeft er wel bij aan dat dit niet het eindproduct kan zijn en dat er misschien nog veranderingen onderhevig aan zijn.

Dead Space | Crafting the Tension | Art Developer Livestream

De remake van Dead Space komt op 23 januari 2023 uit voor PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Kijk jij er net zo naar uit als ik?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie